Direct naar de contentDirect naar de footer

Buffetten

  • Hengelo Buffet

    Hengelo Buffet

    • Koude gerechten:
    • Diverse salades
    • Visplateau met garnalen, gerookte en gemarineerde vissoorten
    • Salade met gemarineerde tonijn
    • Caesarsalade van gerookte kip en knoflookcroutons
    • Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    • Vleesplateau met regionale ham- en worstsoorten
    • Vitello tonnato (dungesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise)
    • Diverse broodsoorten met kruidenspread, koude sausjes en olijventapenade
    • Warme gerechten:
    • Gehaktballetjes in satésaus
    • Kruidige varkensrollade met bospeentjes en pepersaus
    • Rundersukade met gebakken paddenstoelen en Madeira jus
    • Pikante kipspiesjes in kerriesaus
    • Wokschotel zalm en gamba
    • Warme groenten
    • Gebakken aardappels met spek en ui
    • Rijst
    • Frites

    Tussen de 30 en 40 personen serveren wij een selectie uit de koude en warme gerechten.

    34,50
    Per persoon (mogelijk vanaf 40 personen)
  • Speciaal Buffet

    Speciaal Buffet

    • Soep van het seizoen
    • Koude gerechten:
    • Diverse salades
    • Visplateau met garnalen, haring en diverse gerookte en gemarineerde vissoorten
    • Salade met gemarineerde tonijn
    • Huissalade van het seizoen
    • Regionale hamsoorten met meloen en Kweepeer compote
    • Vitello tonnato (dungesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise)
    • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas
    • Assortiment koude tapas
    • Diverse broodsoorten met kruidenspread, koude sausjes en olijventapenade
    • Warme gerechten:
    • Biefstukpuntjes met roerbakgroenten en Oosterse saus
    • Gebakken zalm met Hollandaise en gepofte tomaat
    • Kalfssucade met bospaddenstoelen en Madeirasaus
    • Yakitorispiesjes (Japanse kipspiesjes)
    • Katenhaasjes met mosterdjus
    • Roerbak gamba’s met Oosterse saus
    • Entrecote (a la minute gesneden)
    • Warme groenten
    • Aardappel rosti’s
    • Rijst
    • Frites

    Ter afsluiting serveren wij uw gasten een feestelijk dessert

    47,50
    Per persoon (mogelijk vanaf 40 personen)
  • Italiaans Buffet

    Italiaans Buffet

    • Koude gerechten:
    • Salades (vis, caprese en pasta)
    • Caesarsalade van gerookte kip en knoflookcroutons
    • Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    • Vitello Tonato
    • Italiaanse ham en worstsoorten
    • Diverse broodsoorten met kruidenspread, koude sausjes en olijventapenade
    • Warme gerechten:
    • Penne / spaghetti
    • Ravioli gevuld met paddenstoelen
    • Bolognesesaus
    • Carbonarasaus
    • Kip in tomaten-dragonsaus
    • Kleine schnitzels met krokante ham, salie en gorgonzola
    • Gepocheerde zalmfilet met pesto
    • Gebakken gamba’s met knoflookroom
    • Mediterrane groentenschotel

    Een dessert toevoegen behoort tot de mogelijk- heden. Een suggestie van onze patissier: tiramisu (€5,50 p.p.)

    34,50
    Per persoon (mogelijk vanaf 40 personen)
  • Stamppot buffet winter

    Stamppot buffet winter

    • Van oktober t/m maart te reserveren
    • Augurk en zilveruitjes
    • Mosterd en Picalilly
    • Boerenkool
    • Zuurkool
    • Hutspot
    • Rookworstjes, gehaktballetjes en speklap
    • Varkensfilet met mosterdlaagje
    • Jus

    Vanaf 30 personen serveren wij twee stampotten en een selectie uit de warme vleessoorten (excl. dessert)

    24,50
    Per persoon (mogelijk vanaf 40 personen)
  • Stamppot Buffet Zomer

    Stamppot Buffet Zomer

    • Van april t/m september te reserveren
    • Augurk en zilveruitjes
    • Mosterd en Picalilly
    • Andijviestampot
    • Zoete aardappel stampot (feta, tomaat, noten)
    • Zomerstampot (snijbonen, zongedroogde tomaten, appel en spekjes)
    • Rookworstjes, gehaktballetjes en speklap
    • Varkensfilet met mosterdlaagje
    • Jus

    Vanaf 30 personen serveren wij twee stampotten en een selectie uit de warme vleessoorten (excl. dessert).

    24,50
    Per persoon (mogelijk vanaf 40 personen)
  • Brunch in een aparte zaal

    Brunch in een aparte zaal

    • Soep van het seizoen
    • Koude gerechten:
    • Assortiment luxe en Bourgondische broodsoorten
    • Boters en koude sausjes
    • Jong belegen kaas, oude kaas, komijnenkaas
    • Ham en rosbief, gedroogde ham- en worstsoorten
    • Caesarsalade
    • Brunchsalade
    • Aardappelsalade met gerookte zalm, gerookte forel en gerookte makreel
    • Pastasalade met Noorse garnalen en gemarineerde gamba spiesjes
    • Carpaccio met Parmezaanse kaas
    • Vers fruitsalade, yoghurt en kwark
    • Warme gerechten:
    • Roerei
    • Bacon
    • Warme beenham
    • Saté met pittige saus
    • Pikante drumsticks
    • Pittige balletjes
    • Kroket
    • Vegetarische quiche
    • Dessertbuffet met bavaroise, ijssoorten, taarten, plaatgebak

    Vegetarische/vegan wensen?
    Gerechten mogen worden vervangen door Vegetarische/vegan items (lijst achterin)
    Extra gerecht toevoegen? € 3,00 toeslag, per persoon, per item